Työnjohdollinen Mekaanikko

Työnjohdollinen Mekaanikko

Haemme joukkoomme työnjohtovastuullista mekaanikkoa Lohjan Muijalaan. Toimimme yhteistyössä Autoasi ketjun kanssa ja olemme Vianor Partner- liike. Työtehtäviisi kuuluu päivittäisistä työnjohdollisista tehtävistä huolehtiminen, pitäen sisällään koko asiakaspalveluprosessin aina työtilausten vastaanottamisista autojen luovutuksiin sekä jonkin verran mekaanikon töitä muun muassa vaihtoautotarkastuksiin ja kunnostuksiin liittyen.

Mitä odotamme sinulta

Menestyäksesi tässä työssä, sinun tulee olla motivoitunut tiimipelaaja. Odotamme sinulta ajoneuvoasentajan tai muuta soveltuvaa koulutusta. Tulet toimimaan työnjohdollisessa vastuussa kahdesta mekaanikosta, joten olet järjestelmällinen ja sinulla pysyy langat käsissä. Eduksi katsomme kokemuksen AS/CD400 toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä. Tärkeintä meille on hyvä asenne ja kyky omaksua uusia asioita.

Mitä tarjoamme sinulle

Meillä työskennellessäsi varmistat ammattitaitosi säilymisen myös tulevaisuudessa. Huolehdimme henkilöstömme koulutuksesta eri tarpeiden mukaan. Tarjoamme hyvät henkilöstöedut, joihin kuuluvat esimerkiksi Epassi sekä henkilökuntahintaiset tuotteet. Täällä sinua odottaa mukavat työkaverit sekä osaavan tiimin tuki.

Haluatko olla osana autoalan uusia tuulia? Laita hakemuksesi jo tänään!

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi 31.7.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen

hakemukset@lohjanportinauto.fi

ylin